• Domů
  • Pořady
  • OTAZNÍKY
  • OTAZNÍKY: Ivan Papoušek - Hmyz jako budoucnost gastronomie
  • Domů
  • Pořady
  • OTAZNÍKY
  • OTAZNÍKY: Ivan Papoušek - Hmyz jako budoucnost gastronomie
  • Domů
  • Zprávy
    • Pardubický kraj
    • Pardubicko
    • Svitavsko
    • Chrudimsko
    • Orlickoústecko
  • Kultura
  • Sport
  • Ekonomika
  • Lifestyle
  • Webkamery
  • Speciály
  • Napište nám

OTAZNÍKY: Ivan Papoušek - Hmyz jako budoucnost gastronomie

  • Vytisknout
  • E-mail
Podrobnosti
28. 7. 2022 9:14

Nahradí tradiční české speciality jednou na našich stolech hmyz? Budeme místo knedla vepřa zela servírovat moučné červy? Na tyto otázky v dalším dílu OTAZNÍKŮ odpovídá chovatel hmyzu Ivan Papoušek.

 

Celý díl Otazníků si můžete poslechnout jako podcast

TV i-Vysočina.cz · OTAZNÍKY: Ivan Papoušek – Hmyz jako budoucnost gastronomie